Σελίδες

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ξέρετε ότι οι άνθρωποι που είναι οι πιο δυνατοί είναι συνήθως οι πιο ευαίσθητοι;

Έχετε σκεφτεί ότι οι άνθρωποι που δείχνουν τη μεγαλύτερη καλοσύνη είναι οι πρώτοι που δέχονται την κακομεταχείριση;

Γνωρίζετε ότι αυτός που φροντίζει τους άλλους όλη την ώρα είναι συνήθως αυτός που χρειάζεται φροντίδα περισσότερο από τον καθένα;
Γνωρίζετε ότι τα 3 πιο δύσκολα πράγματα που μπορούμε να πούμε είναι σ 'αγαπώ, λυπάμαι, και βοήθησέ με;
Μερικές φορές, απλά και μόνο επειδή κάποιος "δείχνει" ευτυχισμένος, αυτό δεν θα πρέπει να μας σταματήσει από το να κοιτάξουμε πέρα από αυτό το επιφανειακό χαμόγελο και να δούμε πόσο πόνο μπορεί να κρύβει πίσω από αυτό το χαμόγελο....Σε όλους τους φίλους μου, που μπορεί περνάνε δύσκολα τώρα και να έχουν θέματα -
Ας ξεκινήσουμε μια χιονοστιβάδα με θετική πρόθεση. Όλοι χρειαζόμαστε τις θετικές προθέσεις τώρα. Αν δεν το δω στον τοίχο σας, θα καταλάβω.
Θα ήθελα λοιπόν, να ζητήσω από όλους τους φίλους μου όπου κι αν μπορεί να είναι, αν έχετε την καλοσύνη, να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το status στο τοίχο σας, για να δώσει έστω μιας στιγμής υποστήριξη σε όλους όσους έχουν οικογενειακά προβλήματα, αγωνίζονται με θέματα υγείας, εργασίας, έχουν ανησυχίες κάθε είδους, απλά να νιώσουν ότι κάποιος νοιάζεται. Κάντο για όλους μας, γιατί κανείς δεν είναι άτρωτος.
Ελπίζω να δω αυτό στους τοίχους όλων των φίλων μου ακριβώς για ηθική υποστήριξη. Ξέρω ότι κάποιοι θα το κάνετε! Το έκανα για ένα φίλο μου και ξέρω πως μπορείτε να το κάνετε πάρα πολλοί!
Θα πρέπει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό, μην το κάνετε "share" επειδή η καλοσύνη είναι μια προσπάθεια που κάνει κανείς κάντε κάτι, ας είναι λίγο παραπάνω από το πάτημα ενός κουμπιού.
από Προμηθέας

 Πηγή: http://www.katohika.gr/2013/12/i-pio-dinatoi-einai-kai-i-poio-euaisthitoi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου