Σελίδες

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Είναι δυνατόν να εκμεταλλεύονται την τραγωδία με το 13χρονο κορίτσι για μικροκομματικά "οφέλη";

 
Στην αδιόρατη γραμμή ανάμεσα στον άνθρωπο και τα υπόλοιπα ζώα κινούνται όσοι διανοήθηκαν να χρησιμοποιήσουν το χαμό του άτυχου κοριτσιού για να ασκήσουν "πολιτική"..
Αίσχος!




Όταν κόβεται το νήμα της ζωής ενός 13χρονου κοριτσιού αλλά και γενικότερα ενός ανθρώπου, είναι τραγικό. Όταν δε ο θάνατος προέρχεται από μαγκάλι που... άναψε για να ζεσταθούν οι ένοικοι ενός μικρού διαμερίσματος που δεν είχαν να πληρώσουν το ρεύμα, τότε η λέξη «τραγικό» είναι λίγη.

Όπως και στην περίπτωση των φοιτητών στη Λάρισα, οι οποίοι πάλι από αναθυμιάσεις δηλητηριάστηκαν, έτσι και το κοριτσάκι από τη Σερβία, που ήρθε στην Ελλάδα με τη μητέρα της για μια καλύτερη ζωή, βρήκε τραγικό θάνατο. Τα λόγια είναι λίγα για ένα τέτοιο δυστύχημα που σίγουρα οφείλεται στην οικονομική ανέχεια αλλά και στην άγνοια του κινδύνου. Το να ανάψεις μαγκάλι με κάρβουνα σε κλειστό χώρο, δείχνει άγνοια για τις επιπτώσεις και δυστυχώς βλέπουμε τα αποτελέσματα. Είναι ένα δυστύχημα και μακάρι να μην ξαναγίνει, όμως, σίγουρα σε κάποιο άλλο μέρος της γης, ίσως και στην Ελλάδα θα ξανασυμβεί.

Όταν, πάντως, ένας τέτοιος θάνατος γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από πολιτικά κόμματα, τότε είναι σα να ρίχνεις μια μαχαιριά στο άψυχο κορμί της 13χρονης.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ,  μετά από λίγες ώρες εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Άλλος ένας θάνατος από αναθυμιάσεις που προήλθαν από μαγκάλι έρχεται να προστεθεί μέσα στο 2013, καταδεικνύοντας με τον πλέον τραγικό τρόπο, τις οδυνηρές επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής και τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες. Το δικαίωμα στη θέρμανση και στο φτηνό ρεύμα και πετρέλαιο είναι αδιαπραγμάτευτο. Αποτελεί απαίτηση της κοινωνίας το να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα εξαιτίας της κυβερνητικής αναλγησίας».

Δηλαδή το άτυχο κοριτσάκι είναι … θύμα της κυβέρνησης και των μνημονίων.
Για την Κουμουνδούρου δεν υπάρχουν δυστυχήματα και τραγικές στιγμές, για όλα φταίει ο Σαμαράς.
Μόνο εξεταστική επιτροπή δεν ζήτησε και ειδικά δικαστήρια. Κάθε κυβέρνηση, σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, μπορεί να βρίσκεται στα 6-7 εκατ. νοικοκυριά όλης της χώρας και να λύνει τα προβλήματα.
Όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία δεν θα υπάρχουν πια θύματα από μαγκάλια, πλημμύρες.
Θα… καταργήσει τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα ή ακόμη και τις ηλεκτροπληξίες ο κ. Τσίπρας.
Μα είναι δυνατόν; Αυτή την Αριστερά ονειρεύονται; Που σκυλεύει πάνω από το άτυχο κορμί ενός κοριτσιού;

Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δήλωσε:

“Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ξεδιάντροπα ένα τραγικό συμβάν για τις δικές του σκοπιμότητες. Αίσχος!”

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανταπάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο:
“Αν ο κ. Κεδίκογλου δεν συνειδητοποιεί ούτε κατʼ ελάχιστο τις τραγικές επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής στις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας, καλύτερα να σιωπά.”

Ακολούθησε νέα απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος αναφέρει: “Η καπηλεία μίας τραγωδίας και η κομματική τυμβωρυχία δεν έχουν θέση στην πολιτική ζωή”. Και προσθέτει: “Θα λέγαμε “ντροπή”", αλλά στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει και το τελευταίο ίχνος της…”.

Ανάξιοι, και οι κύριοι του Σύριζα και οι κύριοι της κυβέρνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου