Σελίδες

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Δάκρυσαν οι “μαυροσκούφηδες” οταν είδαν τα παιδιά του δημοτικού να τους χειροκροτούν…

Στα χνάρια των Ικάρων οι αρματιστές, με επιδόσεις… καταδρομέων σε πραγματικές συνθήκες!
¨Ενας ακόμη ”Πυρπολητής” ο 7ος του 2013 από το πρωί σε εξέλιξη και ”Κύριος οίδε ” πόσοι ακόμη μέχρι το τέλος του έτους !
Σίγουρα πάντως εμείς που γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε οτι με μια διαταγή θα φορτωθούν,θα κινηθούν και θα αναλάβουν δράση οι ”Μαύροι των Τεθωρακισμένων” λες και ήτανε Καταδρομείς!

Εάν αυτό είναι το Νέο Δόγμα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων καλώς να ορίσει !
Απο την εποχή που ξεκινούσαμε μια Άσκηση με Αναγνωρίσεις με καθορισμό δρομολογίων με υποστήριξη τροφής και πυρομαχικών ,να μετακινηθούν όλες οι Μονάδες της ευρύτερης περιοχής …Φτάσαμε στο άλλο άκρο :


Εντολή και άμεση εκτέλεση όχι για τους χώρους διασποράς αλλά να επιχειρήσουν σε μια περιοχή άγνωστη και σε χρόνο ρεκόρ !
¨οσοι ασχολούνται με το στρατιωτικό ρεπορτάζ γκρινιάζαμε για τις μικρές ομάδες των Καταδρομών που έπαιρναν μέρος στους ”ΠΥΡΠΟΛΗΤΕΣ ”!


Ξαφνικά είχαμε ταχύτατη ανάπτυξη μεταγωγικών και Επιθετικών Ελικοπτέρων από την ΔΕΕ αρκετά μακριά από τα κέντρα αποφάσεων με πολεμικές ενέργειες και επιχειρήσεις !
Αλλά το σημερινό όπως και να το κάνουμε δεν μπορεί να μην το επικροτήσεις …Δεν είναι μικρό πράγμα να φορτώνεις Άρματα ,πυρομαχικά ,προσωπικό και τρόφιμα και να τρέχεις σαν τον δαίμονα να φτάσεις σε χρόνο ρεκόρ εντός του χρόνου απο τον ΑΝΣΚ και να επιχειρήσεις κιόλας !
Οι Έλληνες Αρματιστές απέδειξαν σήμερα το πρωί οτι είναι μακρά οι καλύτεροι και δίκαια διεκδικούν όπως έλεγαν μια θέση στην ”Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης του ΓΕΕΘΑ ”





Όποιος κουνηθεί θα τον λιώσουμε …¨Εστειλαν το μήνυμα και θα είμαστε Παντού ”
Εκείνο που μας μετέφεραν και μας ενθουσίασε ήταν υποδοχή των πολιτών στα χωριά της Δυτικής Μακεδονίας που είδαν ξαφνικά …Άρματα να οργώνουν τα χωριά και τις Πόλεις τους !
Αρματιστής που φημίζεται για την σκληρότητα τους και το πάθος του να φάει σκόνη ,βούρκωσε όταν περνώντας έξω απο το δημοτικό σχολείο επικεφαλής ”ΕΑΝ” οι μικροί μαθητές βγήκαν στο προαύλιο του σχολείο και τους χειροκροτούσαν με ενθουσιασμό
Βετεράνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου