Σελίδες

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ένα μεγάλο μπράβο στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Make-A-Wish.


«Λατρεύω τα ζωάκια και το όνειρό μου είναι να γίνω μια μέρα κτηνίατρος, για να μπορώ να φροντίζω και να θεραπεύω όλα τα ζωάκια…μικρά και μεγάλα»…είπε η 7χρονη Ανδριάνα στις εθελόντριες του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) και...
σε λίγες μέρες η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα!

Η ευχή της ξεκίνησε από μια επίσκεψη στο Γ’ Κτηνιατρικό Νοσοκομείο Στρατού Ξηράς. Εκεί ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις όπου αναπαράγονται, εκπαιδεύονται και νοσηλεύονται τα σκυλιά στρατού ξηράς. Στη συνέχεια φόρεσε τη ρόμπα του κτηνιάτρου με το όνομά της, πέρασε το στηθοσκόπιο στο λαιμό της και με τη βοήθεια του κτηνιάτρου κ. Γιώργου Εμμανουήλ εξέτασε, θεράπευσε, έκανε εγχείρηση, εμβολίασε, κούρεψε, άκουσε καρδούλες, έλεγξε ματάκια και αυτάκια, και φυσικά χάιδεψε και φωτογραφήθηκε με όλους τους τετράποδους ασθενείς της. Δεν ήθελε να φύγει μέχρι να κλείσει το κτηνιατρείο…γιατί όπως είπε στη μαμά της «…δε μπορώ να φύγω…κοίτα πόσα ακόμα περιστατικά περιμένουνε να μας δούνε!». Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και από σήμερα ένα δίπλωμα επιτυχούς παρακολούθησης του κτηνιατρικού σεμιναρίου θα φιγουράρει στον τοίχο του δωματίου της!
Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κτηνίατρο κ. Γιώργο Εμμανουήλ και τον Δρ. Κωνσταντίνο Τερψίδη για την ευγενική τους συνεισφορά στην ευχή της Ανδριάνας. Επίσης τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της ευχής. Συγκεκριμένα: Την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Avis για την προσφορά αυτοκινήτου. Το Hotel Nikopolis Thessaloniki για το γεύμα της οικογένειας. Την εταιρία EL DI FASHION-Δ.ΖΩΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε για την προσφορά της κτηνιατρικής ρόμπας, και την εταιρία ΔΙΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ για την προσφορά του στηθοσκόπιου και του pen light. Το κατάστημα QUIKO MEGA PET για την έκπτωση σε κτηνιατρικά βιβλία. Και φυσικά τις εθελόντριες και τους εθελοντές του οργανισμού, για τη συνεχή ανιδιοτελή βοήθεια που προσφέρουν στον οργανισμό.
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας μη κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός, που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, από 3 έως 18 ετών, τα οποία πάσχουν από σοβαρές αρρώστιες, απειλητικές για τη ζωή τους. Μέσα από τη διαδικασία μιας Ευχής, δημιουργούμε για τα παιδιά και την οικογένειά τους αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις, με ένα και μοναδικό σκοπό. Να γεμίσουν δύναμη! Να πιστέψουν στη ζωή! Να την ξανακερδίσουν!
Είναι παράρτημα του διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού Make-A-Wish International, ο οποίος έχει παρουσία σε πάνω από 37 χώρες. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών του, έχει εκπληρώσει περισσότερα από 960 παιδικά όνειρα στα 16 χρόνια λειτουργίας του στην Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου